Zoeken in deze blog

donderdag 5 januari 2017

WAAROM KIEZEN VOOR EEN FIETSVERZEKERING?Gie : "fietsverzekeringen zijn specifiek ontwikkeld voor de noden van fietsgebruikers. Ze gaan veel verder dan diefstalverzekering alleen. Kies je voor een omnium verzekering, dan is alle eigen schade verzekerd, ook vandalisme.  Je krijgt er gratis pechverhelping bij."

ENRA fietsverzekeringen
Enra is de belangrijkste Nederlandse fietsverzekeraar die sinds 2012 ook op de Belgische markt aanwezig is.  Het is geen allround verzekeraar waar je alle mogelijke verzekeringen kan vinden, Neen, het is een bedrijf dat zich uniek gespecialiseerd heeft in fietsverzekeringen en goed weet wat er van een fietsverzekering verwacht wordt.

Bij diefstal GEEN afschrijvingen op je fiets , 
Als je een fiets gekocht hebt voor 700 euro, dan blijft de inruilwaarde bij diefstal 700 €.
Bij diefstal kom je naar MAAKMIJNFIETS en je kiest een gelijkwaardige fiets voor 700 €.

Terugbetaling eigen schade.
Ben je in een putje gereden en is je wiel kapot? Ook dat wordt gedekt door de omnium verzekering. Hier geldt een franchise van 25 euro per schadegeval.
Je belt het noodnummer of beter nog, je meldt je aan via je smartphone en hulp is al onderweg. Jij en eventueel ook je fietspartner worden teruggebracht naar de startplaats van je fietstocht, en dit in heel Europa!

Gie : "MAAKMIJNFIETS is hierbij je aanspreekpunt.  Wij zorgen voor de afhandeling van je schadegeval."Heb je nog een vraag?  Stuur ze dan naar : info@maakmijnfiets.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten